fbpx
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 19:17

Acoustic Energy 500 Series Ανακοινώθηκαν

Ανακοινώθηκε η κορυφαία σειρά ηχείων της Acoustic Energy η 500. Τα πρώτα μέλη της είναι ένα ηχείο δαπέδου, το AE509, και ένα ηχείο βάσης το AE500. Τα δύο ηχείο έχουν τουίτερ της μίας ίντσας με θόλο από ανθρακονήματα, ενώ στα μιντρέντζ και γούφερ φιγουράρουν κώνοι από κεραμικό και αλουμίνιο.

Εμπρός από τα τουίτερ υπάρχουν κυματοδηγοί από αλουμίνιο, που είναι τοποθετημένοι κοντά στα μιντ/γούφερ για καλύτερη διασπορά και περιορισμό των δονήσεων.

Τα μεγάφωνα μιντ και γούφερ έχουν διάμετρο 125 χλστ. και μεγάλης διαμέτρου στα 35 χλστ. πηνία φωνής για χαμηλότερη ανάπτυξη θερμοκρασίας και μεγαλύτερο έλεγχο της κίνησης. Το γούφερ έχουν βελτιστοποιημένο μαγνητικό και ανάρτησης σύστημα για αύξηση της γραμμικότητας και επομένως για την επίτευξη χαμηλών παραμορφώσεων.

Το ηχείο AE509 είναι σχεδιασμένο κατά MTM (Mid Tweeter Mid/bass) διάταξη των μεγαφώνων. Αυτό είναι 2,5 δρόμων, με κροσόβερ που χρησιμοποιεί πυκνωτές υψηλής τάσης από φιλμ πολυπροπυλενίου, ενώ τα πηνία δεν χρησιμοποιούν πυρήνες.


Η καμπίνα που φιλοξενεί τα μεγάφωνα σχηματίζεται από συνθετικό υλικό, που ονομάζεται Resonance Suppression Composite, πάχους 18 χλστ. Αυτές θα βγουν σε μαύρο, λευκό και φινίρισμα καρδιάς. Το AE509 ως δαπέδου ηχείο που είναι φέρει ειδική βάση από μασίφ αλουμίνιο για καλύτερη στήριξη.


Η νέα σειρά 500 της Acoustics Energy αναμένεται στην αγορά την Άνοιξη σε τιμές 1000 λίρες Αγγλίας για το AE500 και 2.300 για το AE509.


Η σειρά θα ολοκληρωθεί με περισσότερα ηχεία αργότερα, ενώ έρχεται για να αντικαταστήσει την Reference.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Physic Midex: Νέα ηχεία Hisense HS215 and HS512 Ηχομπάρες »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...