fbpx
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 15:21

Fiio M6: Ασύρματο Hi-res DAP με Exynos

H παραγωγική Fiio μόλις κυκλοφόρησε ένα ακόμη DAP (φορητό audio player) από τη νέα της σειρά «M». Eίναι το M6 με επεξεργαστή Εxynos από τη Samsung, τσιπάκι DAC της ESS από τη σειρά Sabre και με δυνατό Hi-res Bluetooth αλλά και Wi-Fi.

Το M6 streamάρει μέσω Bluetooth μέχρι LDAC (ή HWA) , επιπέδου δηλαδή Hi-res σχεδόν 1Mbps όταν το aptX δεν ξεπερνάει τα 400Kbps, κάτι το καθιστά συμβατό με ακουστικά της Sony και άλλων κατασκευών. Aκόμη το Bluetooth του είναι συμβατό και με 24bit aptX HD.

Πρόκειται για μια μικρή σε μέγεθος συσκευή που είναι ακόμη εμπλουτισμένη με Wi-Fi streaming, USB DAC δυνατότητα (μέχρι 192KHz/24bit), AirPlay και Fiio Link, ενώ το Bluetooth του είναι σχεδίασης Dual Mono.

H οθόνη του είναι αφής 3,2 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS και έχει ανάλυση 480x800 pixels, η φόρτιση και η σύνδεση γίνεται μέσω USB C και η μπαταρία διαρκεί 13 ώρες (1200 mAh). Έρχεται με μνήμη 2GB που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD μέχρι 2ΤΒ.

Έχει προεγκατεστημένες εφαρμογές Spotify, Qobuz, Roon, Dezzer, ES file manager, Sony headphones και άλλες.


Το βάρος του Μ6 είναι 82 γρ. και το πάχος του 11,5 χλστ. Δείχνει μια δυνατή συσκευή με εξοπλισμό 2019 που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ. Παραδίδει στην έξοδο 110mW στα 16Ω ή 70mW στα 32Ω. Παίζει αρχεία ISO, DFF, APE, WAV, FLAC, AIF, AIFF, M4A, WMA, OGG, AAC, ALAC και MP3, ενώ έχει σχεδίαση 2,5D δηλαδή με καμπυλωτές γωνίες στην οθόνη του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Atoll ST 200 Signature: Δικτυακό player Critical Mass Systems: Στην Aphodite’s »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...