fbpx
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 16:49

Ήχος Meridian και στα νέα κινητά της LG

Η σχετικά φρέσκια και πολλά υποσχόμενη συνεργασία της LG με την Meridian συνεχίζει ακάθεκτη. Το κόνσεπτ «Audio Tuned with Meridian» υλοποιήθηκε αυτή την φορά σε δύο κινητά τηλέφωνα, το LG G8 ThinQ και το V50 ThinQ. Σκοπός είναι η μεγαλύτερη απόλαυση μουσικής και ήχου από το κινητό μας, που πλέον μας συντροφεύει τις περισσότερες ώρες τις ημέρας.

Λεπτομέρειες τις συνεργασίας έχουν γίνει γνωστές κυρίως για το LG G8 ThinQ, του οποίο κάθε σημείο έχει χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθεί η ηχητική ποιότητα. Χάρη στην τεχνολογία Crystal Sound OLED (CSO) η OLED οθόνη χρησιμοποιείται ως ενισχυτής του σήματος προσφέροντας καθαρότερο ήχο ειδικά στις φωνές. Επίσης έχει ένα Boombox ηχείο (καμία σχέση με το γνωστό) που εκμεταλεύτε το εσωτερικό του κινητού, σαν σώμα κιθάρας, για να αποκτήσει ένταση και να κατέβει πιο χαμηλά.

Το smartphone δημιουργεί μια στερεοφωνική εικόνα με την φωνή να τοποθετείται στο κέντρο. Οι χρονισμοί και η ισορροπία του μπάσου και των συχνοτήτων είναι «κουρδισμένα» για βέλτιστο ήχο με μηδαμινές παραμορφώσεις και μεγαλύτερη φυσικότητα στα όργανα. Είναι εξοπλισμένο με το Hi-Fi Quad DAC (όπως το ονομάζει η εταιρία), που εφαρμόζει  upsampling αλλά και  το DTS:X 3D Surround Sound που προσομοιάζει ένα 7.1 σύστημα, με ή χωρίς ακουστικά. Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται, υποστηρίζει και MQA.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Creek Audio: Με νέα ορμή RIAA 2018: streaming και βινύλιο σε άνοδο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...