fbpx
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 17:36

Totaldac D1 Streamer από τη Γαλλία

To D1 Streamer εμπλουτίζει τη γνωστή γκάμα των ψηφιακών πηγών της Γαλλικής Totaldac, αποδίδοντας το σήμα σε δύο ψηφιακές εξόδους, ομοαξονική και AES/EBU, για να τροφοδοτήσουμε τον DAC μας.

To μηχάνημα διαθέτει πληθώρα εισόδων (ethernet, USB-A, USB-B, coax, AES/EBU, SD card, HDMI, eSata) και ψηφιακό volume control με ανάλυση 69bit, που δίνει στη μέγιστη ρύθμιση ένα bit perfect μονοπάτι για το σήμα.

Από το τηλεχειριστήριο μπορεί κανείς να ρυθμίσει τη στάθμη, την πολικότητα της ψηφιακής εξόδου και να επιλέξει ή όχι την μετατροπή των dsd αρχείων σε pcm 176,4KHz.

Έχει ασύγχρονη υποδοχή της USB (xmos) και περνάει αρχεία μέχρι τα 192ΚΗz/24 bit από όλες τις εισόδους του πλην της οπτικής (96ΚΗz) και dsd μέσω DoP. Διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό και περιλαμβάνει τη νέα γέφυρα δικτύου της Totaldac, κύκλωμα reclocker και USB Gigafilter loop.

Είναι Roon-ready (RAAT certified) , συμβατό με Airplay και φυσικά UpnP και μέσω αυτών μπορεί να κάνει streaming από γνωστές υπηρεσίες ροής και φυσικά να αναπαράγει τα αρχεία του υπολογιστή μας ή του δικτύου.

Η τιμή του διαμορφώνεται στα 5.990€.

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...