fbpx
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 17:56

Sony XB22 and XB32: Ηχεία Bluetooth [Video]

Ακολουθώντας το σαρωτικό κύμα-επιτυχία των Bluetooth ηχείων, η Sony βγάζει δύο νέα φορητά ηχεία, τα SRS-XB22 και SRS-XB32.

Έχουν δύο παθητικούς ακτινοβολητές, ένα full-range μεγάφωνο των 1,65 και 1,9 ιντσών αντίστοιχα με κώνο από MRC (Mica Reinforced Cellular), Bluetooth (SBC/AAC/LDAC), NFC και led περιμετρικά που αλλάζουν με την μουσική.

Τα ηχεία έχουν τις επιλογές «Extra Bass» για περισσότερο χαμηλό και «Live Sound» που μεγαλώνει την διασπορά του ηχείου κάνοντας τον ήχο πιο «συναυλιακό». Πατώντας επίσης  το «Party Booster» μπορούμε να παίξουμε διάφορους ήχους-εφέ όπως μπότα, ταμπούρο κ.α. για να ζωντανέψουμε τα κομμάτια.

Έχουν πάνελ χειρισμού και υποστηρίζονται από την εφαρμογή Sony Music Center. Είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στην σκόνη με πιστοποίηση IP67 και μπορούν να σταθούν οριζόντια ή κατακόρυφα.

Με το Wireless Party Chain μπορούμε να συνδέσουμε μέχρι 100 διαφορετικά ηχεία για να παίζουν όλα μαζί ταυτόχρονα. Η φόρτιση είναι από micro USB.

Η διάρκεια μέγιστη διάρκεια μπαταρίας (χωρίς το Extra Bass) είναι στις 12/24ώρες (ΧΒ22/ΧΒ32). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις κλήσεις μας. Η τιμή αναμένεται κοντά στα 100€ για το XB22 και 150€ για το XB32.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...