fbpx
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 08:21

Technics SL-1500C: ένα «1200» για το σπίτι

Η Technics παρουσίασε ένα νέο μοντέλο πικάπ για οικειακή χρήση με κεφαλή ΜΜ και ενσωματωμένο phono stage, το SL-1500C, που δανείζεται κατασκευαστικά στοιχεία από τα περίφημα SL-1200, χωρίς τις λειτουργίες για DJ.

Το πικάπ στηρίζεται σε άμεση οδήγηση με βάση τη νέα σχεδίαση coreless stator για το μοτέρ, που εμφανίστηκε το 2016 στο οπλοστάσιο της εταιρίας και εξαλείφει τα προβλήματα σταθερότητας κατά την περιστροφή του πλατό.

Υπάρχει προσεκτική απόσβεση μέσω σάντουιτς υλικών στα μεταλλικά μέρη (σασί με αλουμίνιο/υαλόνημα και πλατό 2 κιλών από αλουμίνιο/λάστιχο), ο αλουμινένιος βραχίονας έχει σχήμα S με λειτουργία auto lift στο τέλος του δίσκου και η κεφαλή είναι η 2Μ Red.

Ο βραχίονας δίνει ρύθμιση VTA (6 χλστ. εύρος ρύθμισης), το κέλυφος ζυγίζει 7,6 γρ. και ζυγίζει κεφαλές με μάζα από 5,6-12,0 γρ. (με το έξτρα βαρίδι, αυτό γίνεται 10,0-16,4 γρ. για εύρος βάρους ανάγνωσης 0-4 γρ).

Παρέχεται έξοδος phono και line, μέσω του ενσωματωμένου phono stage, το οποίο διαθέτει προσεκτικά θωρακισμένο τροφοδοτικό για μείωση του θορύβου. Η τιμή του θα διαμορφωθεί κάτω από το όριο των 1.500€, βάζοντας φωτιά στην πιο δημοφιλή κατηγορία πικάπ, την entry level high end.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « NAD Masters M10: Ενισχυτής όλα σε ένα LG SL10Y: Με ήχο Meridian »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...