fbpx
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 17:15

Atlantic Technology 8600e LR: Το καλύτερό της

Η Αμερικάνικη Atlantic Technology κατασκευάζει ηχεία από χρόνια, μάλιστα μόλις παρουσίασε το καλύτερό της. Ένα ηχείο δαπέδου με την ονομασία 8600e LR. Αυτό έχει καμπίνα από MDF με εσωτερικά δεσίματα ώστε να αποφεύγονται οι συντονισμοί.

Είναι αρχιτεκτονικής D’Appolito / M-T-M array, με τέσσερα 8 ιντσών γούφερ από φάιμπεργκλας, δύο μιντ των 5,25 ιντσών επίσης από φάιμπεργκλας και ένα τουίτερ της μιας ίντσας με θόλο από αλουμίνιο-μαγνήσιο με μαγνήτη νεοδυμίου.Το μιντ και το τουίτερ έχουν τον δικό τους απομονωμένο κλειστό θάλαμο.

Το κορσόβερ είναι 4th τάξης τύπου Butterworth σχεδιασμένο κατά Linkwitz-Riley ασύμμετρα με χρονική ευθυγράμμιση. Στο πίσω μέρος των ηχείων υπάρχουν ρυθμιστικά ώστε να τα φέρουμε σύμφωνα με το χώρο και τη θέση τους.

Ένας επιλογέας τριών θέσεων αλλάζει την κλίση της απόκρισης των τουίτερ, ώστε να ταιριάξουν με το δωμάτιο και την ακουστική του.

Επίσης υπάρχει ένας επιλογέας θέσης που ρυθμίσει τις μεσοϋψηλές και την υψηλές συχνότητες για χρήση σε home cinema.

Ένας τρίτος επιλογέας ρυθμίζει τις χαμηλομεσαίες ώστε να περιοριστούν οι χρωματισμοί που συμβαίνουν όταν τοποθετούμε τα ηχεία κοντά σε έπιπλα ή κοντά σε μεγάλη τηλεόραση.

Eίναι ηχεία τριών δρόμων ακουστικής ανάρτησης, ευαισθησίας 91dB, εμπέδησης 6Ω, που αντέχουν μέχρι 300Wrms και ζυγίζει 32 κιλά το ένα. Το ύψος τους είναι 1,27 μέτρα

Τα ηχεία 8600e LR στις H.Π.Α. θα κοστίζουν 2.599 δολάρια το ένα.  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dirac Live Bass Management Monitor Audio Gold 5th gen: Νέα σειρά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...