fbpx
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 16:26

Bose S1 Pro: P.A. on the go

Τελικά το S1 Pro της Bose δεν είναι ένα απλό Bluetooth ηχείο.

Είναι σίγουρο ότι θα καλύψει τις μουσικές σας ανάγκες τόσο σε πάρτι, γλέντια σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους. Όμως αυτό το ηχείο μπορεί να εξυπηρετήσει και μια, για πολλούς από εμάς, χρήσιμη αποστολή. Να γίνει ένα καθημερινό P.A. ηχείο σε μπαρ, καταστήματα εστίασης ή καφέ.

Ακόμη και τον ήχο των τηλεοράσεων σε χώρους με αθλητικά γεγονότα μπορεί να αναλάβει. Δείχνει επαγγελματικό, αφού αντέχει στη σκληρή χρήση, ενώ η τρικάναλη ενσωματωμένη κονσόλα-μίκτης που διαθέτει το καθιστούν ικανό να δεχθεί μέχρι μικρόφωνο.

Έτσι το Bose S1 Pro μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί σε ομιλίες, συνέδρια, προεκλογικά γραφεία ή όπου αλλού έχουμε ανάγκη για δυνατή ηχοκάλυψη. Δεν κοστίζει πολλά χρήματα, ενώ άλλες αντίστοιχες λύσεις εκτινάσσουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό.

Μπορεί, όπως είπαμε σε άλλες αναρτήσεις, να συνδεθεί με καλώδια ή ασύρματα μέσω Bluetooth, ενώ λειτουργεί τόσο με μπαταρία όσο και κατευθείαν στην πρίζα.

Είναι ένα σπάνιο μοντέλο της Bose, μιας εταιρίας που γνωρίζει από χρόνια τις ανάγκες μας για ήχο τόσο στο σπίτι όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Αν πάλι είστε μουσικός το Bose S1 Pro μπορεί να δεχθεί το ηλεκτρικό σας όργανο, ώστε να δώσετε την πρώτη σας live παράσταση σε κοινό.

Ένα πραγματικά πασπαρτού ηχείο για όλες τις χρήσεις…

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: AUDIO GROUP GREECE BV
ΕΠΑΦΗ: 210.6721200
ΤΙΜΗ: €649 Μαζί με την μπαταρία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Elipson MC Mini: όλα-σε-ένα OnePlus 6T: Είναι εδώ! »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...