fbpx
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 14:31

Linn Selekt DSM: Streamer με ... αρθρώματα

Η Linn ανακοίνωσε το νέο της streamer το Selekt DSM. Είναι στην ουσία ψηφιακή πηγή και streamer, με δύο οπτικές εισόδους, μια USB B (για PC), μια HDMI για να συνδέσουμε την τηλεόραση, δύο ομοαξονικές και δύο θύρες Exakt Link, ένα ψηφιακό πρωτόκολλο σύνδεσης της εταιρίας με δυνατότητα μεταφοράς 8 καναλιών έως  192κHz/24bit.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με αναλογικές εισόδους, μια γραμμής και δύο phono (MM – MC) για το πικάπ μας.

Από εξόδους έχει μια γραμμής και ένα ζεύγος XLR, ενώ μια ομοαξονική είσοδος γίνεται και έξοδος. Ζυγίζει 7,2 κιλά, έχει πλάτος 35 εκ., σασί αλουμινίου, με το μαύρο να κυριαρχεί και τρία πόδια στήριξης. Είναι συμβατό με Roon και έχει διάφορες υπηρεσίες όπως Quobuz , Spotify ή Tidal.

Έχει μια οθόνη στο κέντρο με ασπρόμαυρες ενδείξεις και ένα ρυθμιστικό στην πάνω πλευρά το οποίο κάνει πολύ περισσότερα από απλή ρύθμιση έντασης. Έξι επιπλέον κουμπιά μπορούν να οριστούν από τον χρήστη για να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες, εισόδους ακόμα και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εντός περιλαμβάνεται η καινούργια έκδοση της Space Optimisation, μιας τεχνολογίας της Linn με ιδιότητες room correction.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχουν δύο αρθρώματα που μπορεί να προσθέσει ο ίδιος χρήστης (χωρίς την ανάγκη αντιπροσώπου ή εργοστασίου). Το πρώτο αναβαθμίζει ψηφιακά την συσκευή  με το Katalyst DAC Architecture, προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση και το δεύτερο προσθέτει έναν γεφυρωμένο ενισχυτή τάξης Δ, με 100W στο κανάλι (4Ω) για να συνδεθούμε κατευθείαν με τα ηχεία μας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...