fbpx
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 13:59

S400: high-end μόνιτορ από τη Buchardt

Η δανική εταιρία Buchardt Audio είναι ένας κατασκευαστής high end ηχείων που έχει επιλέξει το μοντέλο direct sales, παρακάμπτοντας έτσι τους μεσάζοντες. Στην επερχόμενη έκθεση της Κοπεγχάγης του Οκτωβρίου, είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο βάσης S400, το οποίο έχει εμφανίσει σε πρωτότυπη μορφή κατά το παρελθόν σε διάφορα show.

Το ηχείο αυτό είναι ένα μικρό μόνιτορ υψηλής ποιότητας, με αλουμινένιο γούφερ 6 ιντσών, φόρτιση της καμπίνας μέσω παθητικού ακτινοβολητή στην πλάτη του με οβάλ σχήμα 12,5x20 εκ. και έναν εντυπωσιακό διασπορέα-κυματοδηγό για το 19 χλστ. υφασμάτινο τουίτερ του, που αναλαμβάνει από τα 2KHz και τοποθετείται κάτω από το γούφερ για χρονική ευθυγράμμιση.

Ο διασπορέας επιδιώκει να «κλειδώσει» με αυστηρό τρόπο την διασπορά/κατευθυντικότητα του τουίτερ (τεχνική Constant Directivity Control) και το σχήμα του έχει προέλθει από εξεζητημένες μεθόδους μέτρησης και μοντελοποίησης με βάση υπολογιστή (5.402 μετρήσεις για καθένα από τα πέντε πρωτότυπα, που δημιουργούν έναν 3D χάρτη της συμπεριφοράς στο χώρο).

Η καμπίνα έχει διαστάσεις 36,5x18x24 εκ. (ΥΠΒ) και ζυγίζει 9 κιλά, ενώ τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή περιλαμβάνουν αντίσταση 4Ω, ευαισθησία 88dB, απόκριση 33Hz-40KHz και προτεινόμενη ισχύ 50-200W. Το S400 θα πωλείται 2.000€, απευθείας από το εργοστάσιο κατασκευής.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...