fbpx
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 18:01

Marshall Alexa Speakers: Έξω ενισχυτής και μέσα… Alexa

Η Marshall έχει από καιρό μπει στον χώρο του hi-fi με Bluetooth ηχειάκια και διάφορα άλλα και τώρα ήρθε η σειρά των έξυπνων ηχείων.

Τα πρώτα μοντέλα που ανακοινώθηκαν (θα ακολουθήσουν και άλλα σύντομα) είναι τα Stanmore II Voice και το μικρότερο Action II Voice. Και τα δύο έχουν το κλασσικό λουκ των ενισχυτών της Marshall, με τα πασίγνωστα αναλογικά ποτενσιόμετρα, ένα για την ένταση και δύο για ισοστάθμιση «Bass» και «Treble».

Θα έχουν δύο τουίτερ και ένα γούφερ, με ανάκλαση χαμηλών στην καμπίνα και συνολική ισχύς 80W (Stanmore II)και 60W (Action II), με ενισχυτές τάξης Δ.

Ο έλεγχος θα γίνεται προφανώς μέσω της Alexa αλλά και από την εφαρμογή «Marshall Voice», ενώ θα μπορεί να στηθεί και multiroom δίκτυο. Το μικρόφωνο στο οποίο θα μιλάμε και θα μπορούμε να χειριστούμε άλλες συσκευές συμβατές με την Alexa έχει «έξυπνη» αναγνώριση φωνής, ακύρωση θορύβων ακόμα και αν είμαστε σε απόσταση.

Πέρα από το δίκτυο (Wi-Fi) θα μπορούμε να συνδεθούμε μέσω Bluetooth ή αναλογικά στην aux των 3.5mm. Στο μέλλον θα υποστηρίζει Google Assistant ενώ η μόνη υπηρεσία που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι το Spotify. Αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Wind Vision: 12 μήνες δωρεάν Netflix Pioneer UDP-LX800: UHD 4K Blu-ray player »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...