fbpx
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 16:33

Due, ο νέος Unico των 100W με USB DAC

H Unison Research είναι έτοιμη να κατεβάσει στην αγορά τον νέο υβριδικό ολοκληρωμένο ενισχυτή της, τον Unico Due, με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 2.599€.

Ο νέος ενισχυτής αποδίδει 100Wrms/8Ω (δηλώνεται μέχρι τα 2Ω στα 290W) και χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό διπολικών τρανζίστορ στο driver και mosfet ισχύος σε δυναμική τάξη Α, με το κέρδος τάσης να δίνεται από μία λυχνία ECC83 στο κάθε κανάλι.

Ο Due, που είναι το φυσικό ταίρι του CD Due, διαθέτει τρεις εισόδους γραμμής και tape loop ενώ μπορεί να δεχτεί προαιρετικά phono stage για MM και MC, με ενίσχυση 40 και 50dB αντίστοιχα και υλοποίηση της αποέμφασης RIAA ενεργά στις χαμηλές συχνότητες και παθητικά στις μεσαίες και τα πρίμα.

Στον στάνταρντ εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένα USB DAC βάσει του Sabre ES9018K2M (DSD128, PCM384KHz), η αναλογική έξοδος του οποίου δίνεται ανεξάρτητα από δύο RCA, ενώ υπάρχει και έξοδος για υπογούφερ.

Ο τηλεχειριζόμενος Due διαθέτει οθόνη ενδείξεων, δυνατότητα pass through και, τέλος, λειτουργία stand by όπου απενεργοποιούνται τα τελικά στάδια, αλλά οι λυχνίες και ο DAC παραμένουν ζεστά και... ετοιμοπόλεμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « IMAX Enhanced: Η νέα σφραγίδα Honor Play: Νέο smartphone »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...