fbpx
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 12:08

HINT 6, ο διάδοχος του Halo της Parasound

Ο γνωστός ολοκληρωμένος ενισχυτής Halo της αμερικανικής εταιρίας Parasound πέρασε στην επόμενη έκδοσή του και τώρα ονομάζεται HINT 6.

Οι αλλαγές στην όψη είναι μικρές και περιλαμβάνουν λεπτομέρειες με αμμοβολή και επιχρύσωση, μεγαλύτερες όμως είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του ενισχυτή των 160Wrms/8Ω, που στηρίζεται στην κυκλωματική σχεδίαση του John Curl και τις ναυαρχίδες της εταιρίας.

Υπάρχει πλέον ηλεκτρονική ρύθμιση της στάθμης και οθόνη ένδειξης με εύρος 0-99, με τσιπάκι που ελέγχει κύκλωμα ladder της Burr Brown, αλλαγή που αναφέρεται πως βελτιώνει την ισορροπία και το διαχωρισμό των καναλιών, παράλληλα με αύξηση του σηματοθορυβικού λόγου.

Ο ενισχυτής απέκτησε εξάλλου μια ακόμη οπτική ψηφιακή είσοδο και αναβαθμισμένο USB Receiver για plug&play σύνδεση με τα Win10, από όπου μπορεί να αναπαράγει αρχεία PCM 384KHz και DSD256, διατηρώντας το Sabre στη θέση του μετατροπέα. Τέλος, αναβαθμισμένη είναι και η προενίσχυση με νέο ολοκληρωμένο κύκλωμα στο line και μεγαλύτερο gain στο phono stage.

Ο HINT 6 διαθέτει είσοδο bypass και διαχωρίζει τη θέση του από τον ανταγωνισμό με την ενσωμάτωση bass management για συστήματα 2.1 καναλιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « B&W partnership with Philips for TV Sound iFi Audio: Δεύτερη γενιά DC iPurifier »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...