fbpx
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 23:47

Νέα σειρά ενεργών ηχείων της Quadral

H Aurum, που αποτελεί το high-end τμήμα των γερμανικών ηχείων Quadral , απέκτησε δύο νέα ενεργά ηχεία δαπέδου, τα οποία εξελίσσουν σημαντικά τις προηγούμενες προσπάθειες της γερμανικής εταιρίας. Έτσι, αντί για προσαρμογή των ήδη υπαρχόντων παθητικών μοντέλων σε κατάσταση ενεργού, έχουμε δύο εντελώς καινούργια ηχεία, τα Alpha και Gamma, με τιμές 12.000€ και 16.000€ αντίστοιχα, που φέρουν τεχνολογία (μεγάφωνα, καμπίνα) επακριβώς στα στάνταρντ των παθητικών μοντέλων.

Τα νέα Aurum είναι τριών δρόμων και διαθέτουν δύο πλευρικά τοποθετημένα γούφερ, δύο μιντρέιτζ και τουίτερ ταινίας, έρχονται εξοπλισμένα με το σύστημα ισοστάθμισης Dirac, με είσοδο LAN για streaming υψηλής ανάλυσης, ψηφιακή οπτική, USB Type A και δύο αναλογικές (RCA, XLR), ενώ διαβάζουν όλων των ειδών τα αρχεία πλην του DSD, με το χειρισμό να γίνεται μέσω του Aurum App.

To μεγαλύτερο Alpha εξοπλίζεται με γούφερ των 265 χλστ. και μιντρέιτζ των 180 χλστ. και φέρει ενισχυτές συνολικής ισχύος 700Wrms, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα για το μικρότερο Gamma είναι 235 χλστ., 155 χλστ. και 350Wrms.

Η ασυνήθιστη επιλογή του κατασκευαστή να οδηγήσει τους κώνους με ενισχυτές σε τάξη Δ και το τουίτερ ταινίας με ενισχυτή ΑΒ, είναι ενδεικτική της προσοχής που έχει δώσει στα νέα αυτά ηχεία.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...