fbpx
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 17:47

Stabi R: Tο νέο πικάπ της Kuzma

Ο φημισμένος κατασκευαστής σπάνια παρουσιάζει νέα μοντέλα και όταν συμβαίνει αυτό, μιλάμε για είδηση! Η οικογένεια των Stabi μεγάλωσε λοιπόν, αποκτώντας ένα νέο μέλος που τίθεται στη μέση της γκάμας, κάτω από το Ref 2 και πάνω από το SD, με βασικό προσόν τη δυνατότητα να δεχθεί μέχρι και τέσσερις βραχίονες.

Το Stabi R δείχνει αμέσως  την εκλεκτή καταγωγή του χάρη στις καθαρές γραμμές του σασί και το γνωστό πλατό-σάντουιτς από αλουμίνιο και ακρυλικό μάζας  8 κιλών, που συναντούμε και στο Ref 2. Από εκεί και πέρα τα πράγματα διαφοροποιούνται, μιας και το νέο πικάπ έχει κόμπακτ διαστάσεις (48x38x15 εκ.) και δεν χρησιμοποιεί ανάρτηση αλλά το σασί του κατασκευάζεται από ενιαίο μπλοκ αλουμινίου με τη συνολική μάζα να φθάνει τα 36 κιλά (μαζί με το πλατό).

Υπάρχει μοτέρ συνεχούς ρεύματος με ενσωματωμένο τροφοδοτικό και ηλεκτρονική ρύθμιση στροφών, ενώ το bearing χρησιμοποιεί ρουλεμάν από ρουμπίνι, όπως στα μεγαλύτερα μοντέλα. Τα armboard προσαρτώνται εύκολα στις δύο πλευρές του σασί ενώ το φινίρισμα περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωμάτων καθώς και ξύλινη επένδυση.

Το Stabi R θα είναι διαθέσιμο από τον Σπετέμβρη του 2018, στην τιμή των 7.100€.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...