fbpx
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 17:27

Audio Physic Structure: Mε καμπίνα για βραβείο! [Video]

Το Structure είναι το νέο ultra high end ηχείο της Audio Physic και αποτελεί την απάντηση της γεμανικής εταιρίας στα πανάκριβα ολομεταλλικά ηχεία που έχουν πλημμυρίσει τις υψηλές κατηγορίες τιμών.

Στην Audio Physic ποτέ δεν εγκατέλειψαν το ξύλο ως υλικό κατασκευής της καμπίνας, απλά το βοήθησαν με διάφορες τεχνικές, όπως ο κεραμικός αφρός. Τώρα με το Structure, επεκτείνουν αυτή τη λογική στο έπακρο, εξαφανίζοντας πρακτικά το MDF.

Το νέο ηχείο έχει τοιχώματα από κυψελωτό υλικό σε μορφή σάντουιτς, τα οποία ντύνονται εσωτερικά με τον περίφημο κεραμικό αφρό και εξωτερικά με ειδικό γυαλί ενισχυμένο με ανθρακονήματα (carbon glass).

Το ηχείο χρησιμοποιεί το εσωτερικό μπασοκούτι, όπου έχει απομείνει το λιγοστό ξύλο του μοντέλου, που φορτίζεται από δύο γούφερ και εκτονώνεται προς την πρόσοψη, πιθανόν μέσα από σχισμή, αλλά και προς το πάτωμα. Υπάρχει επίσης ένα μιντρέιτζ  5 ιντσών με διπλό καλάθι-γρίλλια, κατασκευασμένο με 3D εκτυπωτή, ενώ το μιντγούφερ και το τουίτερ είναι ειδικές εκδόσεις των μονάδων που βρίσκουμε στα κορυφαία της μοντέλα.

Το Structure χρησιμοποιεί τα μαγνητικά πόδια στήριξης VCF-V και τους ακροδέκτες VCT III και η εμφάνισή του είναι κάτι ανάμεσα στα μεγάλα μοντέλα της εταιρίας και την πολύ πετυχημένη σειρά Classic.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...