fbpx
Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 16:12

Grande Utopia & Stella EM Evo: Ας υποδεχτούμε τα κορυφαία της Focal

H Focal παρουσίασε στο Μόναχα την Evo έκδοση των δύο ναυαρχίδων της, του περίφημου Grande Utopia ΕΜ και του δεύτερου στην ιεραρχία Stella Utopia ΕΜ, τα οποία εξοπλίζονται με γούφερ με ηλεκτρομαγνήτες.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένα φίλτρα, μεταλλικές ενισχύσεις στο μοντάρισμα των μεγαφώνων αλλά και τις νέες τεχνικές σχεδίασης των μεγαφώνων που συναντήσαμε στα Sopra.

Πλέον, τα μιντρέιτζ φέρουν αναρτήσεις με την τεχνική TMD (tuned mass damping) που βελτιώνει θεαματικά την συμπεριφορά στο άνω όριο λειτουργίας τους (1-4KHz) και μαγνητικά μοτέρ με την τεχνική NIC (neutral inductance circuit), που παρουσιάζουν πιο σταθερό μαγνητικό πεδίο. Εξάλλου, οι καμπίνες περιλαμβάνουν μεταλλικά δακτυλίδια για το μοντάρισμα των μικρών γούφερ (τεχνική MMR-machined reinforcmenet rings) που αφορά τα 6ιντσα των δύο ηχείων και το 11ιντσο του Stella, με τα κτηνώδη 13 και 15 ιντσών γούφερ του Grande να δέχονται ενισχύσεις τμημάτων αλουμινίου.

Η καλωδίωση των δύο κορυφαίων Focal έχει επίσης αναβαθμιστεί ενώ προσφέρονται πλέον και με τα νέα φινίρισματα βαφής αυτοκινήτου Metallic Blue, Ash Grey και British Racing Green, κάτι που ισχύει πλέον για όλη τη σειρά.

Οι τιμές διαμορφώνονται στα 180.000€ για το Grande Utopia EM Evo και τα 100.000€ για το Stella.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SME Synergy: Πικάπ με Nagra [Video] Netflix και προτάσεις για TV »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...