fbpx
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 17:46

Fiio με άφθονα DAP και ακουστικά στη Έκθεση

Η FiiO είναι μια καινούρια εταιρεία γεμάτη δημιουργική ενέργεια η οποία, ξεκινώντας το 2007, έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που κέρδισε την αναγνώριση ανά την υφήλιο. Στην αγορά των ενισχυτών ακουστικών η FiiO έγινε γρήγορα η πιο γνωστή εταιρεία με το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και την ταχύτερη ανάπτυξη. Η επιμονή της στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή απόδοση κατέστησε την FiiO την αγαπημένη των καταναλωτών.


Χάρη στην πολύτιμη τεχνική εξειδίκευση που απέκτησε με τα χρόνια, η FiiO διαθέτει μια ικανή ομάδα, οργανωμένη σύμφωνα με τέσσερις θεμελιώδεις αρχές: πρακτική, άνετη, δημιουργική, αξιόπιστη. Δέσμευσή της είναι η καινοτομία, σχεδιάζοντας προϊόντα για το σπίτι με σκοπό τα όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά προϊόντα ήχου.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28η Απριλίου στην ξενοδοχείο Capsis Hotel, Μοναστηρίου 18, στο κέντρο της πόλης. Με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με πολλά δώρα κα εκπλήξεις. Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στις 28 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.


ΧΡΟΝΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
09:00 – 21:00


ΤΟΠΟΣ
CAPSIS HOTEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 18
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Θα βρείτε την πρόσκληση σας εδώ: www.highend.show

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Eikon Audio: Νέα ηχεία Thorens: Αλλάζει χέρια και έδρα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...