fbpx
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 17:42

Thessaloniki Audio Society θα είναι στην Έκθεση

Όλα ξεκίνησαν από την μουσική. Από το πάθος όλων μας, για αυτήν.


Από το μεγάλο μας όνειρο, να απολαύσουμε σπουδαίους καλλιτέχνες και ερμηνευτές στο σπίτι μας. Από την Μαρία Κάλλας έως την Adelle, από τον Enrico Caruzo έως τον Paolo Conte.


Αυτό το όνειρο, υπηρετεί η εταιρία Thessaloniki Audio Society. 

H εταιρία μας έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην μελέτη, πώληση και εγκατάσταση συστημάτων ήχου και οικιακού κινηματογράφου. Στελεχώνεται από άτομα με πολυετή πείρα και άρτια τεχνική κατάρτιση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.


Στις εγκαταστάσεις της Thessaloniki Audio Society, πέρα από την έκθεση, υπάρχουν τρείς ανεξάρτητοι χώροι ακροάσεων/επιδείξεων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις, είτε πρόκειται για συστήματα Hi-Fi / High End είτε για εξειδικευμένες εγκαταστάσεις Home Cinema. Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος σας για την μουσική, να απολαύσετε τους αγαπημένους σας δίσκους ή CDs και να σας συνεπάρει η αγαπημένη σας ταινία.


Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, ρύθμιση και παραμετροποίηση συστημάτων HiFi & Home-Cinema.

 

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28η Απριλίου στην ξενοδοχείο Capsis Hotel, Μοναστηρίου 18, στο κέντρο της πόλης. Με ελεύθερη είσοδο.


Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με πολλά δώρα κα εκπλήξεις. Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στις 28 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.

ΧΡΟΝΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
09:00 – 21:00

ΤΟΠΟΣ
CAPSIS HOTEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 18
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Θα βρείτε την πρόσκληση σας εδώ: www.highend.show

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...