fbpx
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 17:34

Lyre Audio Orpheus Thessaloniki: Πάει έκθεση

H ORPHEUS AUDIO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ιδρύθηκε το 1995 με στόχο την προώθηση αγαθών και υπηρεσιών ήχου και εικόνας στους λάτρεις της μουσικής.

Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού και των εγκαταστάσεων μας προσφέρουμε επιλεγμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ακουστικής ποιότητας σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές από αφιερωμένες στον σκοπό αυτό εταιρείες, καθώς και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες όπως ρυθμίσεις πικ-απ κτλ.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε για αγορά μέσα από 1000+ κωδικούς, καθώς και να δείτε πλήθος χρήσιμων πληροφοριών για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που διαθέτουμε. Επίσης μια σημαντική δυνατότητα που προσφέρουμε είναι μπορείτε να ακούσετε στον χώρο σας τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν.

 

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28η Απριλίου στην ξενοδοχείο Capsis Hotel, Μοναστηρίου 18, στο κέντρο της πόλης. Με ελεύθερη είσοδο.


Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με πολλά δώρα κα εκπλήξεις. Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στις 28 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.

ΧΡΟΝΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
09:00 – 21:00

ΤΟΠΟΣ
CAPSIS HOTEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 18
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Θα βρείτε την πρόσκληση σας εδώ: www.highend.show

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...