fbpx
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 16:46

Pioneer XDP-02U: Κόμπακτ DAP για hi-res

Νέο Digital Audio Player παρουσίασε η Pioneer για όσους θέλουν κάτι μικρό σε μέγεθος, οικονομικό και με δυνατότητες.

Το νέο Pioneer XDP 02U είναι κόμπακτ, έχει ωραία εμφάνιση με στρογγυλεμένες άκρες, εύκολα προσβάσιμα πλήκτρα για διαισθητικό έλεγχο και πολύ ευχάριστη αίσθηση στο χέρι. Το XDP-02U είναι και καλά εξοπλισμένο, έχει αποθηκευτικό χώρο 528 GB, Wi-Fi, Bluetooth, αναλογική έξοδο γραμμής και ψηφιακή έξοδο μέσω καλωδίου USB/OTG.

Έτσι πέρα από αρχεία hi-res μπορείτε να ακούσετε Deezer, TuneIn ή να κατεβάστε hi-Res άλμπουμ ήχου απευθείας από το internet. Παίζει DSD 5.6 MHz και 192ΚHz/32bit FLAC και WAV. Υπάρχει σύστημα Hi-bit 32 που αυξάνει την ποιότητα των συμπιεσμένων και μη συμπιεσμένων αρχείων (τραγουδιών). Εσωτερικά η συσκευή έχει μετατροπέα ESS Sabre ES9018C2M και δύο ενισχυτές Sabre ESS9601K. Tα κανάλια είναι συμμετρικά και τροφοδοτούνται ανεξάρτητα. Οι ενισχυτές μπορούν να οδηγούν ακουστικά έως και 600Ω.


Ο έλεγχος του XDP-02U μπορεί να γίνει εκτός από τα πλήκτρα και από την οθόνη αφής των 2,4 ιντσών. Αν έχετε το XDP-02U στην τσέπη σας και τη δωρεάν εφαρμογή της Pioneer DuoRemote για iOS και Android τότε μπορούμε να ελέγχουμε τo player από το smartphone μας μέσω Bluetooth.


Το Digital Audio Player XDP-02U της Pioneer κοστίζει 299 ευρώ και διατίθεται σε τρία χρώματα: μπλε, ροζ και λευκό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Jico Ιαπωνική κεφαλή Pro-Ject Hans Theessink: Θεματικό πικάπ »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...