fbpx
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 16:00

dCS Network Bridge: Παρουσίαση της Orpheus [Video]

Σε μια ζεστή δικτυακή ατμόσφαιρα η Orpheus Audio παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το δικτυακό streamer & player Network Bridge της περίφημης dCS. Η παρουσίαση έγινε στις εγκαταστάσεις της Diapason Audio στη Δάφνη, και για το σκοπό αυτό ήρθαν άνθρωποι της dCS στην Ελλάδα.

Το dCS Network Bridge είναι η γέφυρα της dCS για να μας βάλει στον δικτυακό ήχο. Η συσκευή που είναι άμεσα διαθέσιμη και κοστίζει 4.500 ευρώ μπορεί να συνδεθεί σ’ οποιοδήποτε στερεοφωνικό. Συνδέεται με Ethernet στο δίκτυο και παρέχει ψηφιακές εξόδους για το DAC μας, φέρει και σύνδεση clock σε περίπτωση που έχουμε άλλες συσκευές dCS. O έλεγχος του dCS Network Bridge γίνεται με συσκευές iOS ή μέσω Roon για Android. H συσκευή είναι και player, έχει θύρα USB 2.0 για στικάκια ή σκληρούς δίσκους με αρχεία και «βλέπει» όλες τις κατά UPnP ή AirPlay συσκευές του σπιτιού μας.


Παίζει online υπηρεσίες όπως το Tidal και το Spotify, ενημερώνεται τακτικά με firmware με νέες δυνατότητες όπως είναι η MQA και άλλες, ενώ ο ήχος της είναι υψηλού επιπέδου.
Ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση που έδειξε ότι η ακρόαση μουσικής περνάει όλο και πιο πολύ από τα δίκτυα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...