fbpx
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 15:21

Bryston Model T Active, Middle T Active και Mini T Active: Ενεργά ηχεία

H Bryston χοντραίνει ακόμη το παιχνίδι με τα ηχεία της. Αυτή τη φορά τρία ενεργά ηχεία με DSP και Cubed ενισχυτές στο εσωτερικό τους.

Μέσα σε κάθε ηχείο υπάρχει το BAX-1 κροσόβερ της Bryston, ένα ψηφιακό κροσόβερ που τρέχει ειδικό λογισμικό. Αυτό λαμβάνει αναλογικό σήμα από τον προενισχυτή και εκτελεί διαχωρισμό τριών κλάδων (τρίδρομα ηχεία) αλλά και διορθώσεις στα μεγάφωνα σε κάθε κανάλι ξεχωριστά.

Εφαρμόζει ακόμη και φίλτρα καθ’ επιλογήν του χρήστη. Στη συνέχεια το σήμα οδεύει προς τους τρικάναλους ενισχυτές, μοντέλο 21B3, της Bryston ώστε στο τέλος τα ηχεία να γίνουν… διαστημικά. Κάθε ηχείο θέλει δύο τέτοιους ενισχυτές. Υπάρχει και η λύση 24B3, που είναι ένας εξακάναλος ενισχυτής ώστε να είναι το αποτέλεσμα πιο κομπακτ.

Ο ενισχυτής 24B3 είναι κατάλληλος για τα ηχεια Middle T Active και Mini T Active.

Τα ενεργά ηχεία της Bryston θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, ξύλινο και άλλα φινιρίσματα. Το Model T Active είναι ένα ηχείο δαπέδου με τρία γούφερ των 8 ιντσών, δύο μιντρέιντζ των 5,25 και δύο τουίτερ της μίας ίντσας.

Το Middle T Active είναι επίσης δαπέδου με δύο γούφερ, ένα μιντ και ένα τουίτερ, ενώ το Mini T Active είναι ένα μεγάλο ηχείο βάσης με γούφερ 8 ιντσών, μιντ 5,25 ιντσών και τουίτερ μίας ίντσας.


Τώρα οι τιμές το Model T Active με το κροσόβερ BAX-1και ένα ζεύγος ενισχυτών 21B3 κοστίζει στην Αμερική περί τα 33.770 δολάρια. Το ηχεία Middle T Active με BAX-1 και με τον ενισχυτή 24B3 φθάνει τα 20.230 δολάρια, ενώ τα ενεργά ηχεία Mini T Active με BAX-1 και με 24B3 μόλις τα 17.600 δολάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...