fbpx
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 14:37

Glanz Βραχίονες

Η Glanz δεν είναι καινούργια. Ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950 από την ιαπωνική εταιρεία Mitachi Acoustics, της οποίας τα αναλογικά προϊόντα ήχου κυκλοφορούσαν με την ονομασία Glanz.

Αρκετά από τα προϊόντα της εταιρείας δημιουργήθηκαν από τον Masataka Hamada, ηχολήπτης στο επάγγελμα, ο οποίος ανέπτυξε δεξιοτεχνία στην κατασκευής βραχιόνων για πικάπ. Τελευταία ο Hamada απέκτησε ειδική άδεια από την οικογένεια Mitachi για την εμπορία των βραχιόνων με το όνομα Glanz.


Οι Glanz κατασκευάζονται από την Hamada Electric στην Shizuoka της Ιαπωνίας. Η σειρά προσφέρει τρία μοντέλα: την πρωτοποριακή σειρά S πολύ υψηλών προδιαγραφών, την προσιτή σειρά B και το μοντέλο SD. Όλοι οι βραχίονες κατασκευάζονται από τον ίδιο τον Hamada.

 


Η σειρά S είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά σκληρό ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας συνδέσμους και όχι με κόλλες στερέωσης.

Η καμπυλότητα του βραχίονα σχήματος S μετράται με ακρίβεια. Ο άξονας του βραχίονα διαθέτει τέσσερα μεγάλα ρουλεμάν, το καθένα είναι κατασκευασμένο με το χέρι χρησιμοποιώντας σφυρί κοσμημάτων, για ακραίες ανοχές.

Υπάρχουν διάφορες στρατηγικά τοποθετημένες δομές απόσβεσης εντός του σωλήνα βραχίονα και ένα σύστημα αντίβαρου που ενσωματώνει ένα άλλο σύστημα τριπλής απόσβεσης που συγκρατούνται με στρώματα από ίνες άνθρακα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άφιξη Advance Acoustic Smartline SVS 4000 series: Νέα subwoofer »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...