fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 14:19

Άφιξη Advance Acoustic Smartline

Η νέα και πλήρης σειρά HiFi από την Advance Acoustic κρατάει την ποιότητα του ήχου και τις ευκολίες για τα οποία είναι φημισμένη η εταιρία, αλλά πετάει από πάνω της το… μέγεθος.

Η σειρά Smartline είναι μέρος της Premium σειράς Advance Paris και διαθέτει πλήρη γκάμα HiFi συσκευών όπως ολοκληρωμένο ενισχυτή, στερεοφωνικό προενισχυτή, DAC με ενισχυτή ακουστικών, δικάναλο τελικό αλλά και μονομπλόκ ενισχυτή, ενώ στο μέλλον θα συμπληρωθεί από network player, CD player και CD transport.

Η νέα σειρά είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα λευκό και μαύρο, και οι πρώτοι δύο εκπρόσωποι της σειράς smartline είναι ήδη διαθέσιμοι από την Ultimate Audio στην Ελληνική αγορά.

 

To DAC DX1 έχει τη δυνατότητα ψηφιοαναλογικής μετατροπής PCM έως 32bit/768KHz και DSD 2.8,5.6 and 11.2MHz! Ενώ χάρη στη δυνατότητα μεταβλητής ή σταθερής εξόδου από τις Balanced ή RCA εξόδους λειτουργεί και ως προενισχυτής αλλά και ως ένας εξαιρετικός ενισχυτής ακουστικών από τη διπλή έξοδο ακουστικών.


Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής ΑΧ1 διαθέτει τοροειδή μετασχηματιστή 330VA ο οποίος εγγυάται την οδήγηση δύσκολων φορτίων ηχείων, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο DAC και εισόδους αλλά και εξόδους Balanced.


Τιμή: από €690

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καναδάς: Κινηματογράφοι με Imax VR Glanz Βραχίονες »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...