fbpx
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 17:08

Bowers & Wilkins: Στην Ν. Ι. Λάιος

Είναι γνωστό στην αγορά ότι η Bowers & Wilkins, η γνωστή μας B&W, αντιπροσωπεύεται πια από την εταιρία Ν. Ι. Λάιος.

Με την είσοδο αυτή η Ν. Ι. Λάιος γίνεται μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ήχου στην Ελλάδα, αφού εκτός της B&W θα τρέχει και την Rotel.


Έτσι η γκάμα των κατασκευαστών της Ν. Ι. Λάιος ξεκινάει από την NAD και την Klipsh, περνάει από τις Blusound και Accuphase, ενώ υπάρχουν ακόμη οι PSB, Jamo, Mogami και άλλες εταιρίες.

Να θυμίσουμε ότι η N. I. Λάιος είναι μια από τις αρχαιότερες αντιπροσωπίες στο χώρο με τεράστια ιστορία, ενώ ο κ. Νίκος Λάιος είναι ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνικού Hi-Fi. Ποιός δεν θυμάτε την Akai, τα μπομπινόφωνα ή τα βίντεο VHS;


Καλωσορίζουμε την νέα δράση της Ν. Ι. Λάιος η οποία θα αποκαλύψει τα νέα της αποκτήματα στην Έκθεση hxos eikona show 2017.


Eκεί θα ακούσουμε Bowers & Wilkins και Klispch.


H Έκθεση ξεκινάει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται στην Κυριακή 26 Νοεμβρίους τις 9 το βράδυ. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που συμβαίνει μόνο μια φορά το χρόνο.

ΠΟΥ: Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα
ΠΟΤΕ: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.highend.show



Από τo Σάββατο 25 έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου λοιπόν, είτε είσαι μουσικόφιλος είτε όχι, θα βρεις τα πάντα για την τεχνολογία, τον ήχο και την εικόνα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος: Στην hxos eikona show 2017 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...