fbpx
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 17:59

NAD C 558: Παρουσίασε νέο πικάπ

To είπε και το έκανε. Η NAD μόλις παρουσίασε δύο ολοκληρωμένους ενισχυτές, τον C 328 ισχύος 2x50W στα 8Ω και το ίδιο στα 4Ω, με στάδια εξόδους Hypex UcD.

Δηλαδή είναι τάξης Δ με συμπεριφορά τάξης AB. O ενισχυτής C 328 έχει ενσωματωμένο Bluetooth, Phono stage MM και μια οπτική καθώς και μια ομοαξονική ψηφιακή είσοδο. Κατά τα άλλα έχει μια αναλογική είσοδο γραμμής, υποδοχή ακουστικών με ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών, έξοδο sub-out και ρύθμιση τονικότητας.


Υπάρχει και το μεγαλύτερο μοντέλο, ένας ιδίας φιλοσοφίας τελικός ενισχυτής, ο C 268 ισχύος 2x80W που χρησιμοποιεί επίσης στάδια εξόδου Hypex UcD. Σε γεφυρωμένη σύνδεση ο τελικός φθάνει στα 300W ώστε να λειτουργήσει ως μονομπλοκ.

 


Όμως η είδηση της ημέρας για τη NAD είναι το νέο της πικάπ με οδήγηση ιμάντα. Είναι το C 558 που έρχεται με κεφαλή Ortofon OM10, και έχει βραχίονα 9 ιντσών, MDF βάση και ελαστικά ποδαράκια για απόσβεση.

Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του αζιμούθιου, το πλατό πάχους 10 χιλιοστών από γυαλί, ενώ έχει και κάλυμμα για τη σκόνη. Η τιμή του κάτω από τα 500 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ultrasone: Τhe headphones company goes South Google Home Max: Τα ηχεία της Google »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...