fbpx
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 13:07

LG V30 Με DAC Sabre ES9218P και MQA

Tην Πέμπτη 31 Αυγούστου το πρωί θα παρουσιάσει η LG στο Βερολίνο (IFA2017) το νέο της super κινητό, τo V30.

Αυτό εκτός από εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες θα έχει και hi-res ήχο. Πιο συγκεκριμένα θα ενσωματώνει το DAC τσιπ της ESS από τη σειρά Sabre, το ES9218P. Επιπλέον, το V30 θα έχει ψηφιακά φίλτρα για να διαλέξουμε όπως και προεπιλογές ρυθμίσεων ήχου.

Τα ψηφιακά φίλτρα, που συνήθως είναι διαθέσιμα μόνο σε ακριβά συστήματα ήχου, μειώνουν το pre- και post-ringing που μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Για την ανάπτυξη των ρυθμίσεων προεπιλογών ήχου (sound presets), οι μηχανικοί της LG μελέτησαν τα χαρακτηριστικά των τόνων που είναι περισσότερο δημοφιλείς κι έτσι εντόπισαν τον καλύτερο συνδυασμό ήχων που οδήγησε στη δημιουργία τεσσάρων βασικών προγραμμάτων στις ρυθμίσεις: “enhanced”, “detailed”, “live” και “bass”.

Το Hi-Fi Quad DAC δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ρυθμίσει ξεχωριστά το αριστερό και δεξί κανάλι ήχου. Επιπλέον, η LG κατάφερε να μειώσει τα επίπεδα παραμόρφωσης μόλις στο 0,0002%.

Το LG V30 ενσωματώνει επίσης τεχνολογία της εταιρείας MQA, η οποία διευκολύνει το audio streaming σε υψηλή ευκρίνεια.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα HD Audio Recorder που χρησιμοποιεί ταυτόχρονα το ακουστικό του τηλεφώνου και ως μικρόφωνο (Receiver-as-a-Mic ή RAM). Το RAM μπορεί να ηχογραφήσει ήχους με ακρίβεια, κι έτσι το LG V30 μπορεί να καταγράψει ευρεία γκάμα δυναμικού ήχου, από ένα ψίθυρο μέχρι μια καταιγίδα, χωρίς καμία παραμόρφωση.

Για τη δημιουργία του V30, η LG συνεργάστηκε στενά για ακόμα μια φορά με την B&O PLAY. Η εταιρεία βελτίωσε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του V30, εξισορροπώντας τη συνολική εμπειρία ήχου και προσθέτοντας το δικό της μοναδικό στίγμα: ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας ακουστικών B&O PLAY που συνοδεύει το LG V30.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...