fbpx
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 17:56

Esoteric N-01: Network audio player

Το N-01 είναι ένα δικτυακό player με ενσωματωμένο DAC ικανό να παίζει όλη τη μουσική σας βιβλιοθήκη και σχεδόν όλα τα είδη των αρχείων, αλλά και υπηρεσιών.

Συνδέεται στο δίκτυο μέσω Ethernet και έχει δύο USB θύρες, εμπρός και πίσω, για αναπαραγωγή μουσική από αποθηκευτικά μέσα.

Φοράει τα κορυφαία τσιπ DAC της AKM που είναι τα ΑΚ4497, τέσσερα ανά κανάλι, που έχουν ανάλυση 32bit, ενώ αναπαράγει, μοιράζει και διαχειρίζεται αρχεία όπως DSF, DSDIFF, FLAC, Apple Lossless, WAV, ΑIFF, MP3 και AAC. Ελέγχεται με ρυθμίζεται με ειδική app που ονομάζεται Esoteric Sound Stream που κυκλοφορεί για iOS και Android συσκευές.


Η συσκευή υποστηρίζει όλες τις μοντέρνες υπηρεσίες όπως Tidal, Spotify, Qobuz και Roon, ενώ αποκωδικοποιεί και αρχεία μουσικής κατά MQA.


Είναι σχεδίασης dual mono, με τέσσερα ανεξάρτητα τροφοδοτικά, ενώ έχει και μπάφερ με πυκνωτές 125.000μF ανά κανάλι. Από την θύρα USB Audio υποστηρίζει αρχεία 22,5MHz DSD (ή 16x) και 768KHz/32bit PCM, έχει εισόδους AES/EBU, οπτική και ομοαξονική καθώς και ειδικό link της εταιρίας για την σύνδεση Esoteric συσκευών.


Kατά τα άλλα έχει σασί υψηλής ακαμψίας, οθόνη ενδείξεων και ειδικό ρολόι στρατιωτικών προδιαγραφών. Παραδίδει το αναλογικό σήμα σε XLR και RCA.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...