fbpx
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 15:13

Bang & Olufsen Beolab 50: Νέο ηχείο από τον Κρητικό Πέτρο Μπελιμπασάκη

Στιγμή δεν παύει ο κ. Πέτρος Μπελιμπασάκης, το αφεντικό της Bang & Olufsen στον ήχο, να εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του.

Τελευταίο μοντέλο είναι νέο ηχείο Beolab 50 που συνεχίζει την πολυετή παράδοση της Δανέζικης εταιρίας Bang & Olufsen. To νέο Beolab 50 είναι ένα ενεργό ηχείο με στρογγυλεμένες, εξαιρετικά γυαλιστερές αλουμινένιες επιφάνειες και πηχάκια από ξύλο δρυός στην πλάτη. Σε κάθε μία από τις τρεις πλευρές του ηχείου υπάρχει ένα 10 ιντσών γούφερ, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχουν τρία 4 ιντσών μεγάφωνα για τις μεσαίες που είναι τοποθετημένα σε διάταξη τριγώνου.

Στην κορυφή του ηχείου ακτινοβολεί ένα τουίτερ (τεχνολογία ακουστικού φακού) που είναι μοτοριζέ, αφού όταν δεν λειτουργεί κρύβεται μέσα στο ηχείο. Πρόκειται για την μαγική κίνηση που έχει κάθε συσκευή Band & Olufsen. To μεγάφωνο αυτό βλέπει «ανακλαστήρα» ώστε να διαχέει τον ήχο του στο χώρο ανάλογα την ρύθμιση από στενή μέχρι ευρεία διασπορά.

Υπάρχει επίσης σύστημα μέτρησης του χώρου, που γνωρίσαμε στη δοκιμή του μεγάλου Beolab 90 στο προηγούμενο τεύχος.

Το αριστερό και το δεξί ηχείο συνδέονται μεταξύ τους ψηφιακά σε διαμόρφωση master-slave. Όλες οι πηγές ήχου συνδέονται στο master ηχείο που έχει τις εισόδους, ενώ η ασύρματη τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι η γνωστή WiSA. Κάθε ηχείο, που έχει ύψος λίγο περισσότερο από ένα μέτρο και βάρος 61 κιλά, φέρει επτά ενισχυτές ICEpower συνολικής ισχύος 2100W.

Τα ηχεία κυκλοφορούν σύντομα και θα κοστίζουν περίπου 26.600 ευρώ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung QLED TV στις 88 ίντσες KEF MUO Metal: Bluetooth ηχείο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...