fbpx
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 14:23

McIntosh MA9000 O μεγάλος ολοκληρωμένος

Την ανέβασε πολύ ψηλά την μπάρα η McIntosh παρουσιάζοντας τον πιο ισχυρό ολοκληρωμένο ενισχυτή που κατασκεύασε ποτέ. Είναι ο ΜΑ9000 με τιμή στις H.Π.Α. στα 10.500 δολάρια.

Ο νέος MA9000 έχει ισχύ 2x300Wrms, με ικανότητα να οδηγεί 2Ω, 4Ω και 8Ω φορτία. Ο ενισχυτής είναι εξοπλισμένος με phono stage για ΜΜ και MC κεφαλές, ενώ παρέχει και τις απαραίτητες ρυθμίσεις φορτίου και χωρητικότητας. Υπάρχουν δυο XLR και έξι RCA είσοδοι γραμμής, αλλά και ψηφιακό τμήμα με δύο ομοαξονικές και δύο οπτικές καθώς και μια USB.

Έχει ακόμη την MCT της McIntosh για την σύνδεση του δικού της εξωτερικού DAC, όπως είναι το DA1 που είναι 32bit σε ανάλυση και παίζει DSD256 και DXD 384kHz.

Επίσης από την MCT είσοδο μπορούμε να συνδέσουμε ακόμη το CD/SACD τράνσπορτ MCT450 της εταιρίας. Εννοείται ότι ο ενισχυτής έχει πρόσοψη από μαύρο γυαλί με τα γνωστά μπλέ αναλογικά όργανα.

Ο MA9000 φοράει υψηλού ρεύματος τρανζίστορ εξόδου και έτσι δεν χρειάζεται κανένα ζέσταμα για να παίξει άμεσα μουσική. Κατά τα άλλα έχει ακόμη ενισχυτή ακουστικών, ρυθμιστικά ισοστάθμιση σε οκτώ περιοχές και ζυγίζει 45,8 κιλά.

Ακόμη και το μονόγραμμα της McIntosch είναι γραμμένο στις ψύκτρες του ενισχυτή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Logitec LBD-PVA6UCVBK Slim drive UHD Blu-ray Denon DCD-100 Ορίστε και το player »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...