fbpx
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 10:46

Finkteam launches WM4 speakers

Την εταιρεία FinkTeam δεν την γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αλλά τα ηχεία που έδειξε φέτος στο Μόναχο είναι πραγματικά θηρία

Τα τεράστια WM4 είχαν σχεδιαστεί αρχικά για ανάλυση ηλεκτρονικών συστημάτων και συσκευών, αλλά τελικά βρήκαν το δρόμο τους για την παραγωγή. Το WM στα αρχικά του μοντέλου σημαίνει (ναι, καλά διαβάζετε) Washing Machine, οπότε η εταιρεία με τον τρόπο της αστειεύεται για το μέγεθος των ηχείων της. Τα WM4 είναι κατασκευασμένα σε δύο τμήματα, ένα για το 15άρι γούφερ και ένα για το μίντ επίπεδου κώνου και το AMT τουίτερ. 

Το τουίτερ το φτιάχνει η Mundorf, ενώ οι άλλες δύο μονάδες φτιάχνονται από την ίδια την FinkTeam, πραγματικό επίτευγμα για μια μικρή εταιρεία. Οι καμπίνες είναι σχεδιασμένες για να μην έχουν χρωματισμούς ακόμα και σε υψηλές στάθμες, με πολλαπλά εσωτερικά δεσίματα, ενώ η "κεφαλή" του τουίτερ έχει αυξομειούμενο πάχος MDF και ειδικό αποσβεστικό υλικό που μετατρέπει τα ηχητικά κύματα σε θερμότητα. 

Το κάθε ηχείο ζυγίζει 135 κιλά, ενώ το κόστος του ζεύγους είναι 65.000 ευρώ. Επιπλέον η εταιρεία (που είναι τμήμα της Fink Audio Consulting) βοηθάει τους πελάτες της με το στήσιμο του ηχείου αλλά και το room treatment που ενδεχομένως θα χρειαστεί ο χώρος που θα τοποθετηθούν τα ηχεία. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Denon new Envaya wireless speaker range Marantz PM8006 stereo amplifier »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...