fbpx
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 15:31

To Netflix μπλοκάρει τα rooted Android κινητά

To Netflix μπλοκάρει πλέον τα rooted Android κινητά

Με την τελευταία αναβάθμιση του Netflix για Android, η δημοφιλής εφαρμογή ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον στο Android κινητό σας, εάν αυτό είναι rooted. Το Netflix τώρα βασίζεται πλήρως στο Widevine DRM της Google, όπως ανέφερε η εταιρεία στο Android Police. Η νέα αναβάθμιση έρχεται λίγο καιρό μετά από την προηγούμενη σημαντική αναβάθμιση που προσέθεσε τη λειτουργία off-line, δηλαδή την δυνατότητα κατεβάσματος μιας ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς τοπικά για θέαση όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το rooting επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν πλήρη πρόσβαση διαχειριστή στο λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου τους. Πολλοί χρήστες επιλέγουν το rooting στα τηλέφωνα Android τους για να προσαρμόζουν τη συσκευή στα μέτρα τους, ωστόσο αυτό δεν υποστηρίζεται από τους κατασκευαστές και ακυρώνει και την εγγύηση της συσκευής. 

Το Netflix στην προκειμένη περίπτωση συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά σε πολλούς χρήστες που είχαν κατεβάσει την εφαρμογή πριν κάνουν root το λειτουργικό του κινητού σας, όσοι όμως δεν την έχουν και έχουν συσκευή rooted μάλλον δεν θα μπορέσουν να την κατεβάσουν από το Play Store. Πάντως και σε αυτό το πρόβλημα υπάρχει λύση, καθώς τα rooted κινητά μπορούν να κατεβάσουν το APK της εφαρμογής (το αρχείο installer δηλαδή) και να λειτουργήσει το Netflix χωρίς πρόβλημα. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Onkyo DP-X1A and DP-S1: Portable music players Genelec The Ones: Σημειακές πηγές »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...