fbpx
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 17:06

Novaflix: Το Νetflix της Forthnet

Η δημοφιλής υπηρεσία ταινιών και σειρών Netflix σημειώνει μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, κάτι σίγουρα που θα φέρει αλλαγές και στο Ελληνικό συνδρομητικό τηλεοπτικό τοπίο.

Από τους δορυφόρους οι Έλληνες πάροχοι περιεχομένου ίσως περάσουν στο καλώδιο και στο δίκτυο, όπως το Νetflix.

Mε εφαρμογές για τις συσκευές μας, τηλεοράσεις και κινητά, θα μπορούμε να έχουμε τα πακέτα των Nova και Cosmote εύκολα και απλά παντού.

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα το Novaflix της Forthnet ή όπως ονομαστεί η υπηρεσία της Cosmote, ότι θα πρέπει να αναπτύξουν εφαρμογές για τις πλατφόρμες των τηλεοράσεων της LG, της Samsung αλλά και των κατασκευαστών Android TV που είναι οι Sony, Philips, TCL κ.α.

Κατά το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να υπάρχουν apps και για τα Blu-ray player, τα home cinema πακέτα, τα set-top box κ.λ.π.

Όλα αυτές οι υπηρεσίες μαζί θα αλλάξουν το συνδρομητικό ΤV τοπίο στην Ελλάδα, ενώ αργότερα ίσως έρθουν και άλλες υπηρεσίες από το εξωτερικό όπως η Amazon ή το συνδομητικό YouTube. Έτσι όλες μαζί και με τις Wind Vision και Vodafone ΤV, θα δώσουν στον Έλληνα τηλεθεατή πιο πολλές επιλογές και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους ρίξει τις τιμές/μήνα.

Πάντως θα θέλαμε οι νέες αυτές υπηρεσίες να έχουν άφθονο περιεχόμενο σε UHD HDR και ήχο Dolby Atmos, αλλά και δικές τους παραγωγές όπως κάνει το Netflix.

Ήδη η Novaflix έχει δημιουργήσει site.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Panasonic GZ2000, GZ1000 και GZ950 OLED TVs HiFiMan BA-1000 και Ananda-BT: Με Bluetooth »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...