fbpx
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 13:47

Netflix Smart Downloads for Android

Η λειτουργία των Έξυπνων Λήψεων (Smart Downloads) τώρα διαθέσιμη και για χρήστες iOS!

Το Netflix δίνει τώρα τη δυνατότητα και στους χρήστες iOS να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Έξυπνων Λήψεων, η οποία διαγράφει ένα επεισόδιο αφότου ο χρήστης το έχει παρακολουθήσει και μετά αυτόματα κατεβάζει το επόμενο, μόλις η συσκευή συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi.

Η λειτουργία των Έξυπνων Λήψεων είναι διαθέσιμη για όσους χρήστες χρησιμοποιούν το Netflix app από συσκευές Android και Windows 10 από τον Ιούλιο του 2018, βοηθώντας όσους τη χρησιμοποιούν να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και να έχουν περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

Τώρα, αυτή η αγαπημένη λειτουργία είναι διαθέσιμη και στους χρήστες iOS σε όλο τον κόσμο!

Πώς λειτουργεί: Μόλις ο χρήστης τελειώσει την παρακολούθηση ενός κατεβασμένου επεισοδίου από την εφαρμογή του Νetflix στο iPhone κινητό του, η λειτουργία Smart Downloads διαγράφει και κατεβάζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο της σειράς. μόλις συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi. Ο χρήστης παρακολουθεί και το Netflix κάνει τη δουλειά για αυτόν!

Η συγκεκριμένη λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειάς μας ώστε να καταστήσουμε την εμπειρία των φαν μας πιο άνετη και πιο διασκεδαστική, βοηθώντας τους να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας πιο εύκολα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Leben SC600X Με άλλες λυχνίες Philips 9104 Georg Jensen TV 2019 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...