fbpx
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 14:15

Technics SL-1210 GR with Timestep EVO GR

Για όλους εμάς στην Ελλάδα που θέλουμε το νέο πικάπ της Technics, το μαύρο Technics SL-1210 GR, υπάρχει πια τρόπος να το αποκτήσουμε από την Τimestep και μάλιστα αναβαθμισμένο.

Η Timestep από την Αγγλία αναβαθμίζει γνωστά πικάπ. Θύμα της αυτή τη φορά το καινούριο και προσιτό SL-1200 GR που στη μαύρη όψη του ονομάζεται SL-1210 GR. O σχεδιαστής της Timestep, ο Dave Cawley, πήρε ένα Technics SL-1210 GR με αποτέλεσμα να γίνει Timestep EVO GR.

Ανάμεσα στα «πειράγματα» του αρχικού Technics SL-1210 GR έχουμε βελτιωμένο βραχίονα και βελτιωμένο τροφοδοτικό. Όπως λέει ο ίδιος ο βραχίονας του Technics SL-1210 GR δεν είναι αυτό που λέμε “audiophile”, έτσι αντικατέστησε στον βραχίονα αυτό με τον TecnoArm της Michell.

Έτσι το πικάπ αποκτά χαμηλότερη συχνότητα συντονισμού και το αντίβαρο για το ζύγισμα είναι πιο καλό ώστε να δέχεται ακόμη και την υψηλής εξόδου κεφαλή κινητού πηνίου Denon DL-110. Το τροφοδοτικό επίσης του Technics SL-1210 GR δεν είναι καθώς πρέπει αφού παρουσιάζει θόρυβο.

Το νέο του EVO GR είναι γραμμικό και εξωτερικό και επομένως με λιγότερο θόρυβο έχοντας επίχρυσα βύσματα Neutrik. Το νέο SL-1210 της Technics με τις αναβαθμίσεις Timestep EVO GR είναι πια διαθέσιμο σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Electrocompaniet EC Living: νέα streamers Leema Pulse IV with 8-input DAC and phono stage »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...