fbpx
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 12:50

Integra DTM-7: Δικτυακός στερεοφωνικός ενισχυτής

Ορίστε και ένα δικάναλο προϊόν από την δυνατή στα custom installation συστήματα από την Integra. Eίναι ο DTM-7 που παρέχει ισχύ 2x100W ανά κανάλι στα 8Ω.

Πρόκειται για έναν στερεοφωνικό δικτυακό ραδιοενισχυτή με πολλά έξτρα. Έχει ενσωματωμένο το multiroom σύστημα Play-Fi, ενώ φέρει ακόμη Bluetooth, Chromecast και τρεις HDMI εισόδους και μια έξοδο. Αυτό σημαίνει ότι ο ενισχυτής DTM-7 είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί εκεί έξω, με δυνατότητα να του συνδέσουμε από Blu-ray player (ακόμη και UHD) μέχρι πικάπ αφού έχει και phono stage για κεφαλές MM.

Παράλληλα ο DTM-7 είναι εξοπλισμένος με υποδοχή απομακρυσμένου ελέγχουν τόσο μέσω καλωδίων όσο και ασύρματα. Κατά τα άλλα έχει ραδιοφωνικό δέκτη FM και AM, αλλά και πιάνει ιντερνετικούς σταθμούς και μουσικές υπηρεσίες (π.χ. Spotify, Dezer…). Για τους απαιτητικούς υπάρχουν δύο έξοδοι για subwoofer, app για έλεγχο και δυνατό τροφοδοτικό.


Το τμήμα του ενισχυτή είναι διακριτό και φτιαγμένο σύμφωνα με την τεχνολογία της Onkyo, το ψηφιακό στάδιο ακουμπά στο τσιπάκι AKM4438 που φθάνει τα 384ΚΗz/32bit και παίζει και DSD.
Η αντιπροσωπία της Integra στην Ελλάδα είναι η Projecting and Sounding ART.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...