fbpx
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 11:28

Wilson Benesch Resolution: φρέσκο μέλος της σειράς Geometry

Το Resolution είναι το νέο ηχείο της Wilson Benesch από τη σειρά Geometry της εταιρείας. Είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας στην Αγγλία, ενώ ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας στην υλοποίηση καμπινών υψηλής τεχνολογίας από ανθρακονήματα και μεταλλικά κράματα.

Για τη δημιουργία του Resolution χρησιμοποιήθηκαν συστήματα Dassault 3D CAD/CAM, που χρησιμοποιούνται στην Formula 1 και στην αεροναυπηγική. Επιπλέον το ηχείο ενσωματώνει τις τελευταίας γενιάς μονάδες της Wilson Benesch, δηλαδή τα γούφερ Tactic-II και το semisphere τουίτερ, που χρησιμοποιούν πανίσχυρους μαγνήτες NdFeb. Ο κώνος του γούφερ είναι κατασκευασμένος από ισοτακτικό πολυπροπυλένιο ενώ ο θόλος του τουίτερ από μετάξι και ανθρακονήματα. 

Το Resolution χρησιμοποιεί 12 γούφερ και 2 τουίτερ ανά κανάλι, ωστόσο το δικτύωμα διαχωρισμού είναι αρκετά απλό, ενώ στις χαμηλές έχουμε 4 γούφερ Tactic-II σε τοπολογία διπλού ισοβαρικού θαλάμου. Το ηχείο θα λανσαριστεί επίσημα στην έκθεση high-end του Μονάχου σε λίγες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες, τιμή και διαθεσιμότητα του. 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...