fbpx
Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 11:53

Bose SoundLink Revolve and Revolve+ Bluetooth ηχεία

Τα δύο καλύτερα Bluetooth ηχεία της, όπως αναφέρει, παρουσίασε η Bose. Πρόκειται για τα SoundLink Revolve και SoundLink Revolve+ που έχουν μορφή κυλίνδρου και παντοκατευθυντική διασπορά ήχου.

Για να το πετύχει αυτό η Bose σχεδίασε τα ηχεία από την αρχή με τη χρήση ακουστικών μελετών. Τα ηχεία παίζουν τον ίδιο ήχο απ΄ όποια κατεύθυνση και αν τα ακούμε. Η καμπίνα είναι από μονοκόμματο αλουμίνιο και δεν υπάρχει εμπρός ή πίσω πλευρά.

Αυτά εμπεριέχουν δύο -σε αντίθετη τοποθέτηση- παθητικούς ακτινοβολητές και υψηλής απόδοσης μεγάφωνο που πυροβολεί προς τα κάτω (βάση) καθώς και ένα πατενταρισμένο σύστημα διάχυσης. Ο ήχος παράγεται ομοιόμορφα περιμετρικά του ηχείου, χωρίς sweet spots και συχνοτικές πτώσεις κατά 360 μοίρες.

SoundLink Revolve Bluetooth Speaker


Τα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν σε γωνίες, στο κέντρο ή όπου άλλου θέλουμε σ΄ ένα δωμάτιο. Τα δύο αυτά μοντέλα έχουν πιστοποίηση IPX4 για νερό, αντέχουν την πτώση και φέρουν ειδική υποδοχή στο κάτω μέρος για να βιδωθούν σε τριποδάκι. Το Revolve είναι το πιο μικρό και η μπαταρία του κρατάει 12 ώρες, ενώ το πιο ψηλό και μεγαλύτερο Revolve+ φθάνει τις 16 ώρες.

Φέρουν NFC για εύκολο ζευγάρωμα με το smartphone μας και παρέχουν οδηγίες με φωνή, ενώ έχουν και μικρόφωνα για χρήση με το Siri ή το Google Assistant. Υπάρχει εφαρμογή για τον έλεγχο τους, η Bose Connect, που μας επιτρέπει να συνδέσουμε και δύο SoundLinks ώστε να τα κάνουμε στέρεο ή πάρτι mode.

SoundLink Revolve 1


Tα ηχεία στις H.Π.Α. κοστίζουν 199 δολάρια το μικρό και 299 δολάρια το μεγάλο. Υπάρχουν σε δύο χρώματα το Triple Black και το Lux Gray.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...