fbpx
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 11:02

Goldmund NextGen ενισχυτικά

Η Goldmund λανσάρει μια νέα γενιά ενισχυτικών, τα οποία ονομάζει πολύ εύγλωττα NextGen. Αποτελούν ότι καλύτερο μπορεί να κατασκευάσει σε προενισχυτές και τελικούς η θρυλική ελβετική εταιρεία, ενώ ενσωματώνουν την 40ή πείρα της στις εξωτικές τοπολογίες ενίσχυσης. 

Οι νέες συσκευές διατηρούν τα συμβατικά ονόματα Telos και Mimesis (από τις γνωστές ελληνικές λέξεις) των προ και τελικών της εταιρείας, μετά όμως το νούμερο του κάθε μοντέλου, ακολουθεί πλέον και η κατάληξη NextGen. Η σειρά θα περιλαμβάνει τους τελικούς Telos 1000, Telos 2500 και Telos 5500, όπως και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Telos 590. 

Τα νέας γενιάς ενισχυτικά υιοθετούν πλήρως επανασχεδιασμένα στάδια εισόδου (αναλογικά και ψηφιακά), όπως και βελτιωμένα τροφοδοτικά, ενώ μηχανολογικά ακολουθούν την γνωστή τεχνοτροπία Mechanical Grounding για τη σωστή διαχείριση των κραδασμών και των ιδιοσυντονισμών. Τους νέους ενισχυτές θα συνοδεύσει ο επίσης νέος προενισχυτής Mimesis 22H, του οποίου το τροφοδοτικό θα μπορεί να τροφοδοτήσει και μια δεύτερη συσκευή, όπως ένα εξωτερικό phono stage ή ένα DAC. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Astell & Kern Kann φορητό audio player Playback MPD-8 and MPT-8 New DAC and transport »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...