fbpx
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 11:29

Playback MPD-8 and MPT-8 New DAC and transport

Ετοιμάζει ένα υπέροχο σετ μετατροπέα DAC και CD/SACD τράνσπορτ η Αμερικανική Playback με σκοπό να το φέρει στην αγορά αργά το 2017.

Το MPD-8 είναι ένας μετατροπέας βασισμένος στη τεχνογνωσία και στους αλγόριθμους του Andrea Koch και στην εμπειρία του Bert Gerlach, αυτό χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες φθάνοντας στην DSD πλευρά του έως 4x. Έχει ψηφιακές εισόδους AES, SPDIF, USB και οπτική ίνα ST. Παράλληλα έχει εξόδους RCA και XLR. Το σημαντικό είναι ότι θα υποστηρίζεται από λογισμικό για την εγγραφή PCM και DSD μουσικών αρχείων.

Το τμήμα εξόδου είναι διπλό για κάθε κανάλια και έχει ξεχωριστές απομονώσεις και «αποστάσεις» από το ψηφιακό. Το τμήμα της υποστήριξης υπάρχει δυνατός επεξεργαστής για τον ήχο αλλά και για το «τρέξιμο» των αλγορίθμων ενώ υψηλής ακριβείας είναι και το ρολόι.

play-transport
Το τράνσπορτ που προτείνει η Playback είναι το MPT-8 που «περιστρέφει» δίσκους CD και SACD, έχοντας έναν νέο μηχανισμό οδήγησης σχεδιασμένο από την ίδια την εταιρία. Το τράνσπορτ αυτό μπορεί να συνεργαστεί και με τον music server της εταιρίας για την δημιουργία μιας εντελώς δικτυακής ψηφιακής πηγής.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Goldmund NextGen ενισχυτικά Pro-Ject 175 - Vienna Philharmonic Record Player »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...