fbpx
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 11:05

Yamaha WXAD-10 MusicCast για όλους

H Yamaha φέρνει το MusicCast σε όλους, με τον αντάπτορα WXAD-10 που έρχεται να δώσει δυνατότητες streaming και multiroom σε οποιοδήποτε συμβατικό σύστημα. 

Γνωστός και με το όνομα ADD, ο νέος αντάπτορας συνδέεται από οποιαδήποτε αναλογική είσοδο σε κάθε στερεοφωνικό ή πολυκάναλο σύστημα, χρειάζεται απλά μια υποδοχή RCA ή miniJACK 3.5mm. Επιπλέον δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγξει τη στάθμη από την εφαρμογή iOS ή Android. Στο εσωτερικό του ADD κρύβεται ένα Burr-Brown DAC και ειδικό κύκλωμα δικτύωσης, ενώ μπορεί να υποστηρίξει αρχεία με ανάλυση έως και 24bit/192kHz. 

Yamaha-ADD.jpg

To WXAD-10 μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε ασύρματο σήμα, Bluetooth, Airplay, ιντερνετικό ραδιόφωνο αλλά και τις υπηρεσίες streaming, όπως το Deezer, το Tidal και το Spotify, ενώ διαθέτει και ενσύρματη δικτύωση.

Εάν χρησιμοποιηθούν περισσότερα του ενός ADD τότε εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα streaming multiroom. To ΑDD θα αρχίσει να πωλείται από τον επόμενο μήνα αν και η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ανάρπαστο θα γίνει!

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...