fbpx
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 11:26

Wadax Atlantis Reference Universal Transport

Υπάρχουν high-end transport στην αγορά και υπάρχει και το Atlantis Reference Universal Transport της Ιαπωνικής Wadax, που ξεπερνάει κάθε όριο πολυτέλειας και τεχνολογικής υπεροχής.

Ένα CD/SACD transport που στοχεύει στην απόλυτη αναπαραγωγή των οπτικών μας δίσκων και έχει κατασκευαστεί δίχως περιορισμούς στο κόστος του. Το μηχάνημα έχει κατασκευαστεί με τη βοήθεια βελτιστοποίησης FEA (Finite Element Analysis), τεχνολογίας που συνήθως χρησιμοποιείται σε projects πολλών εκατομυυρίων δολαρίων, σπάνια όμως σε συσκευές ήχου.

Χρησιμοποιώντας την ανάλυση FEA υπάρχει η δυνατότητα να προβλεφθεί η συμπεριφορά του μηχανισμού ανάγνωσης ως προς το θέμα των κραδασμών, των ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών και παρεμβολών, αλλά και ως προς τη μηχανική σταθερότητα και ακαμψία και να αντιμετωτιστούν όλα αυτά τα προβλήματα πριν καν εμφανιστούν στη συσκευή. 

Thor.jpg

Ο μηχανισμός ανάγνωσης του Atlantis είναι ο θηριώδης Thor, κατασκευασμένος από ένα συμπαγές κομμάτι μέταλλο και σχεδιασμένος ώστε να επιτρέπει την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή των δίσκων μας. Οι κραδασμοί απομακρύνονται ταχύτατα από την οπτική κεφαλή, μέσω της βελτιστοποίησης FEΑ, ενώ οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και ο στατικός ηλεκτρισμός επίσης γειώνονται για μην επηρρεάσουν την ευαίσθητη κεφαλή laser του μηχανισμού. 

Επιπλέον το transport χρησιμοποιεί το ίδιο τροφοδοτικό με το οποίο η εταιρεία έχει εξοπλίσει το Reference DAC της. Ένα transport μηχανή ονείρου, για το οποίο δεν έχει όμως ανακοινωθεί ακόμη διαθεσιμότητα ή τιμή. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Crοsley Star Wars turntable for the Record store day Bang & Olufsen BeoSound Shape »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...