fbpx
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 19:33

Pathos InpolHeritage Ολοκληρωμένος ενισχυτής

Νέος αέρας σχεδιασμού φυσάει στην Ιταλική Pathos. Αυτό το αισθάνεται κανείς αντικρίζοντας τον νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή της εταιρίας, το ΙnPolHeritage.

Ιnpol σημαίνει στα Ιταλικά «Inseguitore Pompa Lineare» και στα Ελληνικά «Γραμμική Αντλία Ακολουθητή» και είναι το πατενταρισμένο σύστημα της Pathos Acoustics.

Είναι μια σχεδίαση πλήρως ζυγισμένη Τάξης Α χρησιμοποιώντας στερεάς κατάστασης στοιχεία τοπολογίας ακολουθητή, κέρδους υψηλού ρεύματος και κέρδους τάσης μαζί. Ο ενισχυτής στην είσοδο έχει λυχνίες, ελέγχεται με επεξεργαστή και δέχεται προαιρετικά μετατροπέα HiDac EVO για όσους θέλουν και DAC και USB DAC στον ενισχυτή τους.

Ο InPol Heritage έχει ισχύ 2x80W στα 8Ω και χρησιμοποιεί τις λυχνίες 2 x ECC803S της tung-sol και 2x6H30 της Sovtek με ψηφιακή ρύθμιση της πόλωσης.

Έχει βάρος 54 κιλά, οθόνη ενδείξεων στην πρόσοψη και το απαράμιλλο look της Pathos. Φέρει εισόδους και εξόδους σε RCA και XLR, ακροδέκτες ηχείων δύο ζευγάρια ανά κανάλι, υποδοχή ακουστικών (1,6W @ 32 Ω ) και pre-out σε XLR και RCA.

Inpol2-4

Inpol2-3

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...