fbpx
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:48

Onkyo TX-8270 Μultiroom ενισχυτής με HDMI

Εποχή για νέα μοντέλα για την Onkyo. Όπως για παράδειγμα ο νέος στερεοφωνικός multiroom ενισχυτής της ενισχυτής TX-8270. Έχει ισχύ 2x160W (6Ω, 1 kHz, 1%, 1 channel driven, IEC), με τεχνολογία Dynamic Audio Amplification. Φοράει DAC της AKM για επιδόσεις 384ΚHz/32bit DAC με τεχνολογία VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry) για τον περιορισμό του θορύβου. Ο ενισχυτής λειτουργεί και ως player αφού πάζει DSD 5.6 MHz/2.8 MHz και PCM μέχρι 192 ΚHz/24bit hi-res αρχεία ήχου.

Ο ενισχυτής έχει και HDMI είσοδο με Audio Return Channel (ARC) ώστε να συνδέσουμε σε αυτό την τηλεόραση μας αλλά και την Apple TV. Στην πίσω όψη υπάρχει USB (5 V/500 mA).

Παράλληλα ο TX-8270 είναι εξοπλισμένος με phono stage ΜΜ, έχει ψηφιακές εισόδους και δέχεται υπηρεσίες μουσικής όπως AirPlay, Τidal, Deezer και Spotify. Είναι έτοιμος για σύνδεση Chromecast και DTS Play-Fi. Ως multiroom παίζει μέσω της πλατφόρμας FireConnect της Blackfire.

H Onkyo δεν έχει ξεχάσει να συμπεριλάβει και ραδιόφωνο, έτσι ο ενισχυτής πιάνει FM και ψηφιακό ραδιόφωνο DAB/DAB+. Υπάρχει app για την χρήση του ενώ και μπορεί να συνεργαστεί και με άλλα συμβατά με FireConnect προϊόντα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...