fbpx
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 11:49

Tara Labs: The Muse σειρά καλωδίων

H Tara Labs, η φημισμένη εταιρεία καλωδίων, εργάστηκε διεξοδικά για πάνω από ένα χρόνο για να παρουσιάσει την νέα της σειρά καλωδίων.

Πρόκειται για τα The Muse, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους μουσικόφιλους που λαχταράν τη μουσικότητα στα συστήματα τους, που τα συμβατικά καλώδια δεν είναι σε θέση να τους προσφέρουν. Η κατασκευή των καλωδίων ξεκινάει με την ακριβέστατη μέτρηση και κόψιμο των proprietary υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρεία. 

Ο τετράγωνης διατομής, 99,999999% καθαρού χαλκού, συμπαγής αγωγός, επεξεργάζεται ώστε να είναι απελευθερωμένος οξυγόνου, μονοκρυσταλλικός, αλλά και σωστά "κουρδισμένος" στις συχνότητες που θα αναπαράγει. Στην συνέχεια οι αγωγοί γυαλίζονται στο χέρι και βάφονται με το ειδικό υγρό διηλεκτρικό που χρησιμοποιεί η Tara στα καλώδια της, το οποίο τα προστατεύει από οξείδωση, ενώ στο τέλος οι αγωγοί τοποθετούνται στους ειδικούς σωλήνες από Teflon που όμως έχουν για διηλεκτρικό αέρα. 

Όλα τα καλώδια της Tara κατασκευάζονται εντελώς χειροποίητα στην Αμερική, στο Oregon, ενώ έχουν εγγύηση εφ΄όρου ζωής. Τα τρια καλώδια της σειράς Muse, interconnect, ηχείων και ρεύματος, θα έχουν τιμές αντίστοιχα στην Αμερική, 7.000 δολάρια το ένα στερεοφωνικό μέτρο interconnect, 12.000 δολάρια τα 2,4 μέτρα ζευγάρι καλωδίου ηχείων και 4.200 δολάρια το 1,8 μέτρο καλώδιο ρεύματος.

Τσουχτερές τιμές και το συνολικό κόστος των καλωδιών αποτελεί σοβαρή επένδυση, η εταιρεία υπόσχεται όμως ότι είναι σε θέση να μεταμορφώσουν ένα Hi-End σύστημα, αξιοποιώντας το στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...