fbpx
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 18:04

MartinLogan Outdoor Living system Για έξω

Ηχεία για εξωτερικούς χώρους παρουσίασε η MartinLogan. Πρόκειται για τη σειρά Outdoor Living που περιλαμβάνει ηχεία παντός καιρού. Η σειρά σχηματίζεται από τα μοντέλα Outdoor Sat 40 και Outdoor Sat 60, που είναι ηχεία δορυφόροι με 4 και 6 ιντσών γούφερ αντίστοιχα, ενώ τα τουίτερ τους είναι 0,75 ινστών.

Το πακέτο συμπληρώνεται με τα subwoofer Dynamo Outdoor Sub 100 και Dynamo Outdoor Sub 120 με 10 ιντσών και 12 ιντσών γούφερ αντίστοιχα.

Τα ηχεία έχει μαύρο μπρονζε φινίρισμα και η καμπίνα τους είναι από υψηλής αντοχής πλαστικό. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντέχουν το νερό, τις ακτινοβολίες του ηλίου και ακραίες θερμοκρασίες. Επιπλέον έχουν ειδικά καλύμματα όταν ο καιρός είναι άσχημος με βροχή ή χιόνι. Στο πίσω μέρος τους υπάρχουν επιλογείς για 70V (3,75W, 7,5W, 15W ή 30W) και 100V (7,5W, 15W ή 30W).

Τα subwoofer είναι επίσης πλαστικά που αντέχουν υγρασία και ακραίες θερμοκρασίες. Τα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν στο έδαφος, σε κήπους, σε πισίνες, σε δένδρα, σε φράκτες, σε λιμάνια ή ακόμη και σε μπαλκόνια.

MartinLogan-Outdoor-Living-1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Sprint αγοράζει το 33% του Tidal Anthem STR ΙΑ80 Integrated Amplifier »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...