fbpx
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 20:59

Technics φρέσκο SL-1200GR, Grand Class ενισχυτής και ηχεία

Την ίδια εποχή πέρυσι η Technics τρέλανε τους λάτρεις του βινυλίου με την ανανεωμένη έκδοση του θρυλικού SL1200, την G που ήταν όμως πανάκριβη. 

Ευτυχώς στη φετεινή CES αυτό διορθώθηκε και παρουσίασε ένα φρέσκο SL1200 που δεν κοστίζει μια περιουσία. Είναι το SL1200GR που έχει απλοποιημένη σχεδίαση μοτέρ, πλατώ, σασί και βραχίονα για να μειωθεί το κόστος σε λογικά επίπεδα. Παραμένει όμως ένα καθαρόαιμο 1200 που σίγουρα θα θέλουν όλοι οι λάτρεις του βινυλίου. 

Μάλιστα το νέο πικάπ έχει και ταίρι, τον ενισχυτη Grand Class SU-G700 που διαθέτει αναλογικές και ψηφιακές συνδέσεις και βέβαια phono. Μπορει να παίξει έως DSD256 και PCM 32bit/384kHz, ενώ έχει ισχύ 70WRMS και ειδική τροπολογία για τη μείωση του jitter που η εταιρεία ονομάζει JENO.

100.jpg 

Ο ενισχυτής είναι αμιγώς ψηφιακός ενώ η τεχνολογία LAPC αναλαμβάνει να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα που δημιουργούν οι αυξομειώσεις του φορτίου των ηχείων.

download.jpg

Το πικάπ και ο ενισχυτής ολοκληρώνονται από το κατάλληλο ηχείο που είναι το Grand Class SB-G90, με αλουμινένιες μονάδες, ξεχωριστή καμπίνα για την καθε μονάδα και απόκριση έως τα 100kHz.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...