fbpx
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 11:31

LG Tone Studio και Tone Free με 3D surround ήχο

Το TONE Studio (μοντέλο HBS-W120) διαθέτει δύο ηχεία πλήρους περιοχής και δύο οδηγούς με δόνηση προσφέροντας surround εμπειρία ήχου όταν ο χρήστης παρακολουθεί μία ταινία, παίζει video games ή απλά ακούει μουσική. Τα ακουστικά έχουν σύστημα DTS και είναι εξοπλισμένα με Hi-Fi DAC υψηλής ανάλυσης, ενώ έχει Dual Play λειτουργία για τη σύνδεση δύο LG TONE Studio επιτρέποντας σε πολλούς ακροατές να ακούν μία ταινία ή μουσική λίστα.

Το άλλο σύστημα είναι το TONE Free (μοντέλο HBS-F110). Αυτά λειτουργούν ως power bank και φέρουν ασύρματα ακουστικά. Φοριέται γύρω από το λαιμό του χρήστη, παρέχει επιπλέον ισχύ μπαταρίας και ειδοποιήσεις δόνησης, αλλά και ένα ασφαλές μέρος για να τοποθετούνται τα ακουστικά όταν δεν χρησιμοποιούνται, μειώνοντας τις πιθανότητες να χαθούν.

Μια προαιρετική βάση φόρτισης δίνει επιπλέον ισχύ για εκείνες τις στιγμές που το περιλαίμιο μπορεί να μην είναι κατάλληλο ή βολικό.

Ακόμη η LG ανακοίνωσε τα TONE Infinim (μοντέλο HBS-920), το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Metal Layer Speaker της LG για να παράγει καθαρό ήχο και το TONE Ultra (μοντέλο HBS-820), που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη JBL και διαθέτει δύο μικρόφωνα για μεγάλη σαφήνεια στις κλήσεις.

TONE-Studio-photo-1.jpg

Το TONE Free (μοντέλο HBS-F110) είναι το πρώτο ασύρματο προϊόν ήχου της LG με ασύρματα ακουστικά που φορτίζουν κάθε φορά που είναι τοποθετημένα γύρω από το λαιμό του χρήστη, καθιστώντας τα εύκολα στη χρήση και στη φόρτιση. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους, εφαρμόζοντας άνετα γύρω από το λαιμό του χρήστη, όχι μόνο παρέχει επιπλέον ισχύ μπαταρίας και ειδοποιήσεις δόνησης, αλλά αποτελεί και ένα ασφαλές μέρος για να τοποθετούνται τα ακουστικά όταν δεν χρησιμοποιούνται, μειώνοντας τις πιθανότητες να χαθούν.

Μια προαιρετική βάση φόρτισης δίνει επιπλέον ισχύ για εκείνες τις στιγμές που το περιλαίμιο μπορεί να μην είναι κατάλληλο ή βολικό. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην κίνηση, με τα TONE Free ο χρήστης μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο, να απαντήσει ή να αγνοήσει μία κλήση μέσω ηχητικής εντολής για μία πραγματική ασύρματη stereo εμπειρία χωρίς καλώδια, μπερδέματα ή ενοχλήσεις.

TONE-Free-photo-2.jpg

Τα TONE Studio και TONE Free είναι δύο μόνο από τα βασικά προϊόντα στη σειρά ακουστικών Bluetooth της LG στην έκθεση CES 2017. Άλλα μοντέλα που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν το TONE Infinim (μοντέλο HBS-920), το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Metal Layer Speaker της LG για να παράγει καθαρό, ευκρινή ήχο και το TONE Ultra (μοντέλο HBS-820), που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς του ήχου JBL και διαθέτει δύο μικρόφωνα MEMs για μεγάλη σαφήνεια στις κλήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Java επανασταστικός προενισχυτής LDR Samsung M9500 UHD Blu-ray Player »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...