fbpx
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 12:55

Τα απόλυτα rack από την YG Acoustics

Εδώ και αρκετά χρόνια η YG Acoustics μεσουρανεί στον χώρο των κορυφαίων Hi-End ηχείων, με μοντέλα που κοστίζουν μεν μια περιουσία, αλλά επαναπροσδιορίζουν το τί μπορεί να επιτύχει ένα ηχείο εάν δεν υφίστανται περιορισμοί κόστους, σχεδίασης και κατασκευής.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία χρησιμοποιούσε για τις ακροάσεις της ένα δικό της ρακ, για να αξιοποιούνται οι πηγές και τα ενισχυτικά αναφοράς στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Πλέον η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει τα ρακ της στην αγορά, ονομάζοντας τα ανάλογα με το configuration σε μοντέλα 1.3, 1.4, 1.6, με 3, 4 και 6 ράφια αντίστοιχα.

Και τα 3 ρακ είναι κατασκευασμένα από ειδικά κατεργασμένο, παχύ αλουμίνιο, ενώ υιοθετούν όλες τις τεχνικές εξάλειψης των κραδασμών που η εταιρεία χρησιμοποεί και στα ηχεία της. Έτσι όπως φαίνεται και στην φωτό που παραθέτουμε, μπορεί στο δεύτερο ράφι να έχει τοποθετηθεί ένα μοτέρ και στο πρώτο ράφι να μην περνάν οι κραδασμοί, εξού και το νόμισμα που στέκεται όρθιο!

Τα ράφια είναι αρθρωτά και αναβαθμίσιμα, όπως και τα ηχεία της εταιρείας, ενώ έχουν αντίστοιχα βάρος (για τα μοντέλα 1.3, 1.4 και 1.6) 50, 70 και 100 κιλά. Οι διαστάσεις τους είναι 65cm πλάτος με 54cm βάθος, ενώ το ύψος είναι ρυθμιζόμενο ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά κάτι μας λέει ότι θα είναι τσουχτερές όπως και οι τιμές των ηχείων της YG Acoustics.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...